Groene Bubbel en babbel

10 Mei 2015

Vrijdag 22 mei vanaf 19u in de Barlaban, Sint Hubrechtstraat 24. De Groenfractie van de OCMW-raad en Groen Roeselare nodigen je graag uit voor een Groene Bubbel en Babbel. Tijdens dit informele en gezellige contact bespreken we met jullie de Roeselaarse en/of Vlaamse politiek, het lokaal sociaal en gezondheidsbeleid, of waar jullie het ook maar over willen hebben.  Voor de eerste Bubbel en Babbel spreken we af in de Barlaban, op vrijdag 22 mei vanaf 19 uur. De eerste 10 aanwezigen krijgen van de raadsleden meteen een eerste drankje aangeboden. Wees er dus snel bij. We sluiten in principe af rond 20u30, maar het staat iedereen uiteraard vrij om te blijven hangen.

Naar aanleiding van deze Bubbel en Babbel wil Groen Roeselare haar eerste Sociale Prijs uitreiken. Dit zal gebeuren door OCMW-raadslid Steven Dewitte. Deze prijsuitreiking voorzien we rondom de klok van acht.

De Groene Bubbel en Babbels staan open voor iedereen. Nodig dus gerust vrienden en kennissen uit.
Bedoeling is om deze Groene Bubbel en Babbels regelmatig op vrijdagavond te organiseren. Uitnodigingen volgen via mail, deze website en facebook.